fbpx

Otthonfelújítási támogatás 2024

Bejelentették a OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS” amelyre minél gyorsabban érdemes reagálni! Ha bármi kérdése lenne a pályázattal kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki az oldal alján az űrlapunkat mindenféle kötelezettség nélkül:

Telefon: +36 20 420 9484

Email: sales@green-home.hu

7 millió Ft-os pályázat esetén akár 3,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatás érhető el kamatmentes részletfizetéssel. Nem érdemes kihagyni! Ha szeretne pályázni, mi mindenről őszintén tájékoztatjuk Önt, hogy milyen előnyökkel és a hátrányokkal járna a kivitelezés, hiszen csak az olyan projektek megvalósítása a cél, ahol mindkét fél pozitívan éli meg a végeredményt!

Az igényelhető támogatás akár 3,5 millió Ft

7 millió Ft-os pályázat esetén!

A kormány összesen 108 milliárd forintos keretösszegből vissza nem térítendő támogatást és kamatmentes hitelt nyújt családi házak energiahatékonyságának a javítására. Az 1990 végéig megépült ingatlanok energetikai korszerűsítését összesen akár 6 millió forint állami hozzájárulás segíti. A pályázati lehetőség az életvitelszerűen lakott, egy és többcsaládos családi házakban tervezett beruházásokra vehető igénybe. Jó hír, hogy a vezetékes földgázhálózatra kötöttség kikerült a feltételek közül!

Válasszon minket generál kivitelezőnek, mi minden feladatot átvállalunk, hogy Önnek könnyebb legyen.

Akkor nézzük, hogy milyen tevékenységekre használható fel a pályázaton elnyert összeg:

Ne késlekedj! Mi segítünk!

FIGYELEM! A támogatást 2024 június 3-tól lehet igényelni! A támogatást azonban csak azok kapják meg, akik otthonának a felújítással legalább 30 százalékkal csökken az energiafelhasználása, és ezt egy-egy a munkálatok előtt és után készített hivatalos energetikai tanúsítvány is igazolja.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a shopba