fbpx

Kivitelező váltás – HET napelem pályázat

„Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva”

Üdvözlöm a Green Home Technologies Kft nevében!

Cégünk a pályázat generálkivitelezőjeként vállalja az első kör nyertes pályázóinak „csak napelem” és „komplex” csomagok teljes körű kivitelezését.

Célunk minden esetben az önrészmentes kivitelezés biztosítása, emellett minden ügyfelünket segítjük adminisztrációs és pályázatírási szolgáltatásunkkal. Sajnos az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján a kivitelező cégek a piac kedvezőtlen alakulása miatt jóval az elnyert támogatási összeg felett adtak ajánlatot ügyfeleik részére – mi szeretnénk lehetőségeinkhez mérten a legjobb ár/érték arányú termékekkel, szolgáltatásokkal megvalósítani napelemes és fűtési rendszerét az elnyert összegből!

Az alábbi leírásban apróbetűs részek nélkül tájékoztatjuk a pályázat megvalósításának menetéről, felmerülő költségekről, részletes műszaki tartalomról és várható kivitelezési időkről.

ELSŐ LÉPÉS: Eredeti szerződés felbontása

Kivitelező váltás esetén az első feladat az eredeti kivitelezővel kötött szerződés felbontása. Kollégáink segítenek a szükséges dokumentum beszerzésében és annak kitöltésében, aláírásra eljuttatásában a pályázat benyújtásakor megjelölt kivitelező cégnek. Amennyiben a cég idő közben visszalépett vagy megszűnt, a szerződés felbontása nem szükséges. Fájdalomdíjjal csak abban az esetben tartozik az eredeti kivitelező részére, ha ezt külön szerződésbe foglalva rögzítették.

MÁSODIK LÉPÉS: Új kivitelezői szerződés megkötése

Minden esetben szükséges a pályázat előírásainak megfelelő vállalkozói szerződés megkötése. Ennek összeállításához az eredeti szerződés és a támogatói okirat pontos tartalmára lesz szükségünk. Kérem, küldje el a rendelkezésére álló dokumentumokat kollégánk részére, aki elkészíti az új szerződés tervezetet és elküldi Önnek aláírásra. A szerződés aláírására lehetőséget kínálunk személyesen is, szombathelyi, budapesti vagy pécsi irodáinkban. Minden szerződött ügyfelünk részére teljes pályázat menedzsmentet kínálunk, a szerződés megkötését követően mindenről folyamatosan tájékoztatjuk emailben és telefonon egyaránt.

Az alábbi díjakon levesszük válláról a szerződésfelbontást, átszerződés teljes ügyintézését, a pályázati portál kezelését, valamint a projekt befejezéséig az összes szükséges adminisztrációs feladat elvégzését.

PÁLYÁZAT MENEDZSMENT:Csak napelem: 80.000FtKomplex csomag: 225.000Ft

HARMADIK LÉPÉS: Kivitelezői előleg lehívása és a kivitelezés megszervezése

A 40%-os kivitelezői előlegek lehívása már zajlik, de sajnos pontos információt nem tudunk ennek megérkezéséről, ezért ebben a fázisban egy kis türelmét kérjük, a kivitelezést csak a valós kifizetést követően tudjuk megkezdeni.

Csak napelemes pályázatok esetén a napelemes rendszert 3,4kWp felett a megpályázott maximális keretösszegen kivitelezzük, önrész nélkül. Ezt Ön is könnyen ellenőrizheti, a megpályázható összeg 485.645Ft/kWp volt, a támogatói okiratban szereplő összeget ossza el a megnyert napelem rendszer méretével. Amennyiben alacsonyabb összeget nyert, kérje egyedi ajánlatunkat üzletkötőinktől. A mérőhelyi munkák tartalmazhatnak plusz költséget, sajnos a pályázati összegből az aktuális árakon már nem kivitelezhető egy új mérőhely kialakítása. Ha a mérőhely a rendszer fogadására alkalmas, nem szükséges saját erőből megvalósítani a bővítést, szabványosítást, ellenkező esetben ajánlatot adunk a mérőhely felújítására, bővítésére vagy új mérőhely kialakítására regisztrált szerelő partnereink közre működésével. Aktuális piaci áron egy teljesen új három fázisú mérőhely kialakítása amperbővítéssel 400.000Ft-tól 600.000Ft-ig terjedhet. Elszámolható költségkeret, amennyiben a pályázata tartalmazza: 289.200Ft mérőhelyi munkára, valamint 96.400Ft amperbővítésre. Ezeket az összegeket a megvalósulást követően kapja vissza, az ügyfélnek kell előfinanszíroznia.

Komplex csomag esetén a napelemes rendszert, akkumulátor pakkot, levegő-levegő hőszivattyút a megpályázott maximális keretösszegen kivitelezzük, önrész nélkül. Ezt Ön is könnyen ellenőrizheti, 5kWp napelem 5kWh energia tároló esetén 4.345.181Ft, 5kWp napelem és 10kWh energia tároló esetén 5.377.285Ft volt a pályázható összeg. Amennyiben alacsonyabb összeget nyert, kérje egyedi ajánlatunkat üzletkötőinktől. A mérőhelyi munkák tartalmazhatnak plusz költséget, sajnos a pályázati összegből az aktuális árakon már nem kivitelezhető egy új mérőhely kialakítása. Ha a mérőhely a rendszer fogadására alkalmas, nem szükséges saját erőből megvalósítani a bővítést, szabványosítást. Aktuális piaci áron egy teljesen új három fázisú mérőhely kialakítása amperbővítéssel 500.000Ft-tól 600.000Ft-ig terjedhet. Elszámolható költségkeret, amennyiben a pályázat tartalmazza: 289.200Ft mérőhelyi munkára, valamint 96.400Ft amperbővítésre. Amennyiben szükséges energetikai tanúsítvány, valamint szüksége van nyílászáró kivitelezőre is, ezeknek a költsége sajnos a pályázati keretösszegbe már nem fér bele, minden esetben egyedi igények alapján tudunk nyílászáró kivitelező partnert és energetikust közvetíteni. Nyílászáró kivitelezésre elszámolható keretösszeg 87.300Ft/négyzetméter, maximum 2.400.750Ft. Energetikai tanúsítvány készítésére elszámolható keretösszeg 24.720Ft/db, energetikai terv készítése maximum 333.375Ft. Ezeket az összegeket a megvalósulást követően kapja vissza, az ügyfélnek kell előfinanszíroznia. A pályázat elemeinek megvalósulása történhet a támogatói okirattól eltérő sorrendben is, de elszámolni a költséget csak a mérföldkövek megadott sorrendjében lehetséges, ezért javasoljuk a mérföldkövek szerinti megvalósítást.

NAPELEM KIVITELEZÉS:Csak napelem: Pályázati keretösszegKomplex csomag: Pályázati keretösszeg
MÉRŐHELYI MUNKÁK:Csak napelem: Egyedi árajánlatKomplex csomag: Egyedi árajánlat
AKKUMULÁTOR PAKK 10kWh:Csak napelem: Nem szükségesKomplex csomag: Pályázati keretösszeg
HŐSZIVATTYÚ (LEVEGŐ-LEVEGŐ):Csak napelem: Nem szükségesKomplex csomag: Pályázati keretösszeg
NYÍLÁSZÁRÓ CSERE:Csak napelem: Nem szükségesKomplex csomag: Egyedi árajánlat
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY:Csak napelem: Nem szükségesKomplex csomag: 150.000Ft

NEGYEDIK LÉPÉS: Kivitelezés, műszaki tartalom, határidők

Sikeres kivitelezői előleg lehívást követően a pályázat feltételei szerint vállaljuk az elnyert műszaki tartalom alapján a rendszerek megvalósítását.

Csak napelemes rendszerek esetén 1,5kWp – 5kWp közötti teljesítményben

Inverter: Solplanet ASW2000S-S (egy fázis), ASW3000-T, ASW4000-T, ASW5000-T (három fázis) Ventilátor és réztekercs nélküli, egy vagy két munkapontos, 10 év cseregaranciás inverter, Wifi adapterrel és távfelügyelet hozzáféréssel.

Napelem panel: Sunergy 380Wp Félcellás, monokristályos, osztott panel, multi busbar technológiával. 1765x1048mm, 12 év gyártói és 25 év 80% teljesítmény garanciával.

Tartószerkezet: Clenergy 10 év garanciás alumínium és rozsdamentes acél tartószerkezetek ferde tetőre.
A csak napelemes kivitelezés része a mérőhelyi munka is, amennyiben szükséges. Erre regisztrált szerelő partnereink közreműködésével adunk ajánlatot.

Komplex csomag esetén 5kWp napelemes rendszer, akkumulátor pakk, hőszivattyú

Inverter: Deye SUN-5K-SG04LP3-EU inverter – 5kVA névjeges teljesítmény, két munkapontos, 10 év cseregaranciás hibrid inverter, Wifi adapterrel és távfelügyelet hozzáféréssel. Valós három fázisú hibrid üzemmód, akár szigetüzemben is alkalmazható. Beépített BMS, Smart meter. Maximális terhelhetőség 6500Wp

Napelem panel: Sunergy 380Wp Félcellás, monokristályos, osztott panel, multi busbar technológiával. 1765x1048mm, 12 év gyártói és 25 év 80% teljesítmény garanciával.
Akkumulátor pakk: Greenergia GAPIW10000 10kWh vagy GAPIW5000 5kWh LiFePO4 akkumulátor pakk 6000 töltési ciklus / 10 év gyártói garanciával.

Tartószerkezet: Clenergy alumínium és rozsdamentes acél tartószerkezetek ferde tetőre, 10 év gyártói garanciával.

Hőszivattyú: A pályázat feltételeinek megfelelő maximum 12kW összteljesítményű levegő-levegő hőszivattyú rendszer 2-4db kültéri és 4db beltéri egységgel. Preferált márkák Gree, Midea, AUX. Gyártói garancia 5-10 év.

A komplex csomag része a mérőhelyi munka is, amennyiben szükséges. Erre regisztrált szerelő partnereink közreműködésével adunk ajánlatot.

Amennyiben még nincs nyílászáró kivitelező partnere, szívesen ajánlunk partnereink közül megbízható kivitelezőt.

ÖTÖDIK LÉPÉS: Átadás-átvétel, pályázat lezárása, utolsó részlet lehívása

A kivitelezés teljes befejezésekor átadjuk az összes szükséges dokumentumot és lejelentjük az ÉMI részére a kivitelezés elkészültét. Amennyiben a napelemes engedélyeztetés ez időponton túlnyúlik, számíthat ránk a készre jelentésben és beüzemelésben ezután is. A mérőhelyi munkálatok és energetikai tanúsítványok támogatott keretösszegei az utolsó részlet lehívásával visszaigényelhetők, a teljes összeg megérkezéséig
előfinanszírozásuk szükséges.

Garanciális feltételek, garanciális ügyintézés, support szolgáltatás a pályázott eszközök esetében eltérnek, erről részletes tájékoztatást adunk ügyfeleink részére a kivitelezés során.

Szerződött ügyfeleink részére további elérhetőségeink:

Pályázati ügyintézés: palyazat@green-home.hu
Műszaki segítségnyújtás:  support@green-home.hu
Pénzügy:  penzugy@green-home.hu
Weboldalunk:
www.green-home.hu

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a shopba