fbpx

Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása

Bejelentették a “Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása” (KAP- RD04ARD04B-1-24) pályázatot a nagyobb élelmiszeripari vállalkozásoknak.

Természetesen a kisebb cégekről sem feledkeztek meg, a Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása (KAP-RD04aRD04b-2-24) pályázatban jóval kevesebb
kötelező vállalással, továbbá könnyített feltételekkel juthatnak majd támogatáshoz.

Ha bármi kérdése lenne a pályázattal kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeken, vagy töltse ki az oldal alján az űrlapunkat mindenféle kötelezettség nélkül:

Telefon: +36 20 420 9484

Email: sales@green-home.hu

Mindkét feldolgozó üzemekre vonatkozó pályázat célja az élelmiszer-feldolgozás vállalati hatékonyságának növelése, a mezőgazdasági termékek értéknövelése és a piacra jutás elősegítése különböző technológiaii fejlesztésekkel.

Továbbá kiemelt cél az energia-önellátás növelése és ezzel együtt az energiafüggőség csökkentése is. Mindezt pedig környezetbarát technológiák alkalmazásával szeretnék elérni és megvalósítani.

Az igényelhető támogatás akár 5 milliárd Ft

a támogatási intenzitás 50-70%!

Két célterületre bontották a pályázatokat, az 1. célterület a mezőgazdasági termékek értéknövelése és piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása, a 2. célterület pedig a mezőgazdasági termékek értéknöveléséhez kapcsoló zöld beruházások támogatása. Előleg is igényelhető a meghatározott támogatási összeg legfeljebb 25%-áig.

2024.június 25-től / 2024.július 30-tól lehet pályázni!

Figyelem! Az ehhez hasonló pályázatok általában 1-2 nap alatt lezárulnak, ezért az előkészületek mindennél fontosabbak!

Kik igényelhetnek támogatást?

Olyan Magyarországon székhellyel, vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, akik rendelkeznek a támogatási kérelem benyújtását megelőző 1 teljes lezárt üzleti évvel.

Ne késlekedj! Mi segítünk!

FIGYELEM! Az ehhez hasonló pályázatok általában 1-2 nap alatt lezárulnak, azért az előzetes felkészülés mindennél fontosabb! Vedd fel velünk a kapcsolatot mindenféle kötelezettség nélkül és kérj személyes konzultációt.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a shopba