fbpx

Nyereményjáték a Green-Home Technologies Kft.-vel!

Green-Home nyeremenyjatek

Keressen fel minket a cégünk standján a III. Feltöltve Fesztiválon Tökölön! Az esemény ideje alatt izgalmas nyereményjátékot is kínálunk, amelyen való részvételhez helyszíni regisztráció szükséges. Részletek és további információ:

Telefon: +36 20 420 9484

Email: sales@green-home.hu

Minden,amit tudni kell...

A rendezvény során standunknál lehetősége van arra, hogy minden, a napelemes rendszerekkel kapcsolatos kérdését megválaszoljuk. Célunk, hogy alapos és átfogó tájékoztatást nyújtsunk a napelemes rendszerek előnyeiről, telepítéséről és karbantartásáról. Szakértő kollégáink készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek a megfelelő döntés meghozatalában, legyen szó a rendszer méretének kiválasztásáról vagy a telepítési helyszínről.

Az esemény oldalát az alábbi linen érheted el a Facebook-on:
https://www.facebook.com/events/1039700660708864

Solplanet 22kW Akkumulátor Töltő Nyereményjáték

Nyerje meg a jövő technológiáját egyszerű regisztrációval!

A nyereményjáték során lehetősége nyílik megnyerni egy modern Solplanet 22kW-os akkumulátor töltőt. Ez a töltő rendkívül hatékony és környezetbarát megoldást kínál az elektromos járművek töltésére, és jelentős mértékben hozzájárulhat mindennapi életének kényelméhez és fenntarthatóságához.

Hogyan vehet részt a nyereményjátékon?

A nyereményjátékban való részvétel rendkívül egyszerű és gyors. Mindössze annyit kell tennie, hogy a helyszínen regisztrál:

  1. Látogasson el a nyereményjáték standjához a rendezvényen.
  2. Töltse ki az egyszerű regisztrációs űrlapot.
  3. Adja meg a szükséges adatokat, majd nyújtsa be az űrlapot a stand személyzetének.

Nyereményjáték feltételei

  • A regisztráció személyesen, a rendezvény helyszínén történik.
  • A nyereményjátékban 18 év feletti személyek vehetnek részt.
  • A nyerteseket a regisztrációs időszak lezárása után sorsoljuk ki, és a nyeremény átvételéről a megadott elérhetőségeken értesítjük.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy megnyerje a Solplanet 22kW akkumulátor töltőt! Látogasson el a rendezvényre, és regisztráljon egyszerűen és gyorsan a helyszínen. Sok szerencsét kívánunk minden résztvevőnek!

Green-Home Technologies Kft. A napelemes rendszereket forgalmazó cég logója ahol mindig az ügyfél az első szlogennel