fbpx

Miért telepítsek tárolós napelemes rendszert?

Bár az áramárak a válság óta normalizálódtak, sok cégnek így is megéri saját napelemes rendszerbe ruháznia. Akkumulátorral felszerelt rendszerek telepítése még nem igazán indult be hazánkban. A napelemek mellé célszerű lenne energiatárolót is létesíteni. A saját napelemes tároló (akkumulátor) használatának előnyei között szerepel az energiafüggetlenség növelése, hiszen a megtermelt energiát saját magunk számára tárolhatjuk és használhatjuk fel a későbbiekben. Ez különösen előnyös a hálózati áramkimaradások idején, amikor a saját tárolónk segítségével biztosítani tudjuk az energiaellátást. Az akkumulátorok segítségével optimalizálhatjuk az energiafelhasználásunkat, hiszen a csúcsidőszakon kívüli, olcsóbb időszakokban tárolhatjuk az energiát, amit később, a drágább időszakokban használhatunk fel.

Számos előny szól az akkumulátoros rendszer mellett

A napelemes akkumulátorok használata hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez is, hiszen a megújuló energiaforrások kihasználása által csökkenthetjük a fosszilis energiahordozók iránti igényt. A saját napelemes rendszerrel ráadásul az energiahatékonyság is növelhető, mert a megtermelt energia helyben kerül felhasználásra, így minimalizálódik az energiaátvitel során fellépő veszteség. A befektetés hosszú távon megtérül, hiszen csökkenti a havi energiaszámlákat és növeli az ingatlan értékét.

Hazánk még mindig gyerekcipőben jár!

Az energiatárolási megoldások iránti érdeklődés azonban még mindig gyerekcipőben jár. A vállalatok számára az akkumulátoros rendszerek telepítése jelentős beruházást igényel, de hosszú távon megtérülhet, különösen azoknál a cégeknél, amelyeknek nagy az energiaigényük és szeretnék csökkenteni a hálózati áramszolgáltatótól való függőségüket. Az energiatárolók lehetővé teszik a megtermelt napenergia hatékonyabb felhasználását, és hozzájárulnak a hálózat stabilitásához is.

A nagy energiaigényű cégek számámára kifejezetten ajánlott egy ilyen rendszer
Az energiafüggetlenség megvalósítását teszik lehetővé

...pedig számos előnye van!

Ez annak ellenére van így, hogy az energiatárolók rengeteg előnyt kínálnak. A napenergia termelése időszakos, és az akkumulátoros rendszerek lehetővé teszik a felesleges energia tárolását azokra az időszakokra, amikor a nap nem süt. Ezzel nemcsak az energiahatékonyság növelhető, hanem a költségek is csökkenthetők, hiszen a tárolt energia felhasználható a csúcsidőszakokban, amikor az áramárak magasabbak.

Az energiafüggetlenség megvalósítását teszik lehetővé

Green-Home Technologies Kft.

Ahol mindig az ügyfél az első!

Válasszon minket, ha szeretne hatékony és hosszú távú megoldást az energiafüggetlenség és a költségek csökkentése érdekében. Tapasztalt csapatunk minden lépésben az Ön rendelkezésére áll, a tervezéstől a telepítésig, hogy a lehető legjobb eredményt érje el. Cégünk élen jár az akkumulátoros napelemes rendszerek telepítésében, és nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Az általunk kínált megoldások nemcsak megbízhatóak, hanem hosszú távon gazdaságosak is.

Kérje ingyenes konzultációnkat, és mi segíthetünk Önnek a akkumulátoros napelemes rendszere telepítésében! Nálunk mindig az ügyfél az első!