fbpx

Forgalmazott termékeink

A 2005-ben alapított JA Solar nagy teljesítményű fotovoltaikus termékek gyártója. A 12 gyártóbázissal és több mint 20 fiókteleppel világszerte, a vállalat tevékenysége szilíciumlapkákra, cellákra, modulokra és fotovoltaikus erőművekre terjed ki. 

A JA Solar termékek 135 országban és régióban érhetők el, és széles körben használják földi erőművekben, kereskedelmi és ipari tetőtéri napelemes rendszerekben és lakossági tetőtéri napelemes rendszerekben. A folyamatos technológiai innováció, a stabil pénzügyi teljesítmény, valamint a jól kiépített globális értékesítési és szervizhálózat előnyeinek köszönhetően a JA Solar hazai és külföldi ügyfelei jól fogadták és elismerték.

Az 1997-ben alapított Trina Solar Co., Ltd. főként fotovillamos modulok kutatásával és fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Legfőbb tevékenysége a PV áramtermelési, üzemeltetési és karbantartási szolgáltatások; intelligens mikrogridek és többenergiás rendszerek fejlesztése és értékesítése. Az állandó innováció révén a Trina Solar továbbra is előremozdítja a fotovillamos ipart azáltal, hogy nagyobb hálózati paritást hoz létre a napelemes energia terén és népszerűsíti a megújuló energiát. A Trina Solar SKL-je eddig 24 világrekordot állított fel vagy döntött meg a PV cellák átalakítási hatékonysága és a modulok kimeneti teljesítménye tekintetében.

Okos napelemes megoldások a Huaweitől, 30 éves tapasztalat a digitális információs technológiában.
A Huawei elkötelezett a hatékony, biztonságos, megbízható és a hálózatot mindenben támogató okos fotovoltaikus naperőművek fejlesztésére, így segíti az ügyfeleket, hogy maximalizálják a beruházások megtérülését azok teljes élettartama alatt. 2020-ban, a Huawei mindenki számára tovább integrálja a mesterséges intelligencia (MI) technológiákat a kedvezőbb LCOE és a hálózat paritás elérése érdekében.

A Solplanet törekvése egyszerű: mindenki számára elérhetővé tenni a napenergiát. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb tapasztalatot nyújtsuk a forgalmazók, a telepítők és a végfelhasználók számára. Termékeink ezért könnyen telepíthetők, megbízhatók és felhasználóbarátak. A Solplanet fotovoltaikus invertereket úgy gyártják, hogy megfeleljenek a magas nemzetközi minőségi előírásoknak. Tehát jó eséllyel meg tud felelni az Ön igényeinek is. A Solplanet az AISWEI márkája, a vállalat 2007 óta gyárt invertereket. A korábban az SMA kínai leányvállalataként is ismert AISWEI kiváló minőségű és megbízható termékeket gyárt olyan neves márkák számára, mint az SMA és a Zeversolar. Ma az AISWEI egy független kutatással, fejlesztéssel és gyártással foglalkozó vállalat. A közelmúltban végrehajtott tőkeátcsoportosítás az AISWEI-t különösen erős pénzügyi alapokra helyezi az iparágon belül.

Az ALUMERO a személyre szabott alumínium megoldások specialistája. Az Alumero a minőségi alumínium extrudált profilok és mechanikai megmunkálású alumínium szerelvények gyártója. Hosszú távú megoldásokat készítenek innovatív ötletek alapján. A termékekre és a gyártási módszerekre vonatkozó átfogó ismereteiket a tervezés és fejlesztés minden területén alkalmazzák.

Xiamen Enerack Technology co., ltd.  kutatásra, tervezésre, fejlesztésre, napelemes szerelési rendszerek, gyártására, és szervizelésére szakosodott gyártó. Elkötelezettek amellett, hogy ügyfeleinknek stabil, megbízható és költséghatékony megoldásokkal szolgáljanak a tetőre szerelhető napelemes rendszer, a földi telepítésű rendszerek és a különféle fotovoltaikus erőművek építése területén, akár lakossági és kereskedelmi használatra, kormányhivatalok, erőművek projektjei. Az Enerack saját gyárral rendelkezik, ahol több mint 80 szakképzett munkás dolgozik, akik több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a fémtetők, cseréptető, lapostető, és a földre szerelhető, napelemes rögzítőrendszerek tervezésében. A cég nagy gyártáskapacitással rendelkezik szigorúan az ISO9001 minőségellenőrzési rendszert elvárásait követve.

A 100%-ban magyar tulajdonban álló, 2011-ben alapított cég erősségét a nemzetközi háttérbázis, a mérnökökből és szakemberekből álló, korábban multinacionális vállalkozásoknál, tervezőirodáknál dolgozó kollégák, valamint az
Expleo Kft által ajánlott, mindenkor ellenőrizhető, megbízható minőségű termékek jelentik.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a shopba